Noutati

Ministrul Cadariu anunță că săptămâna aceasta va fi publicat Catalogul Prețurilor la Medicamente

on . . Accesări: 9595

 

 

 

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a declarat că în această săptămână va fi publicat noul Catalog Național al Prețurilor la Medicamentele de Uz Uman (CANAMED), informează AGERPRES.

Ministrul Sănătății a fost invitat în Camera Deputaților la dezbaterea cu tema "accesibilitatea pacientului cu cancer la diagnostic și tratament în România", ocazie cu care a afirmat că programul de oncologie este departe de a fi perfect.

 

"Da, într-adevăr, sunt deficiențe în funcționarea programului de oncologie, este departe de a fi perfect și îmi însușesc observațiile dumneavoastră și tocmai de astăzi avem un nou președinte interimar la CNAS. Astăzi ne-am întâlnit pentru a pune la punct primele idei și ne întâlnim constant în zilele care urmează pentru a lămuri aceste aspecte. Medicamentul Tamoxifen este la Unifarm și săptămâna aceasta va fi publicat și CANAMED-ul. (...) De săptămâna aceasta, problema Tamoxifenului va fi rezolvată, dar asta nu înseamnă că nu vor apărea noi probleme", a susținut Patriciu Achimaș-Cadariu.

El a vorbit și despre problemele din domeniul radioterapiei.

Continuarea articolului pe Agerpres.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!