NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

on . . Accesări: 11790

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Pharma Net Solutions S.R.L, cu sediul în Bucureşti, Calea Rahovei, 266-268, corp 3, et 1, cam 30, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/15526/2007, cod unic de înregistrare 22271787, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Societatea S.C. Pharma Net Solutions S.R.L prelucrează datele dumneavoastră personale prin mijloace automatizate şi manuale (după caz). Aceste date sunt destinate activităţilor specifice de reclamă, marketing şi publicitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi pot fi comunicate partenerilor contractuali ai operatorului de pe teritoriul României.

Datele dumneavoastră sunt necesare emiterii facturilor pentru produsele comandate, colectarea creanţelor legate de acestea, precum şi rezolvării solicitărilor dumneavoastră în legătură cu activitatea desfăşurată de S.C. Pharma Net Solutions S.R.L. Refuzul dumneavoastră poate determina imposibilitatea furnizării serviciilor şi produselor solicitate.

Conform Legii 677/ 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a va adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale şi să solicitaţi ştergerea acestora*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul societăţii S.C. Pharma Net Solutions S.R.L  sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Numărul de înregistrare al societăţii ca operator autorizat în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal este 17279 din 03.09.2013.

 

 

 

 

*orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!