Conditii de Utilizare

on . . Accesări: 12491

Folosirea serviciului de informare postamedicala.ro, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. 
Compania Pharma Net Solutions SRL îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând folosind legătura “Condiţii de utilizare”.

INTRODUCERE

Acest site este întreţinut şi administrat de compania Pharma Net Solutions SRL. Pentru eventualele erori în folosire, apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. ne cerem scuze.
Pharma Net Solutions SRL îşi asumă dreptul de a modifica structura site-ului şi de a schimba compania de hosting fără avertizare.

LEGĂTURI

Pharma Net Solutions SRL nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături în urma utilizării serviciului (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

PROMOŢII ŞI CONCURSURI

Compania Pharma Net Solutions SRL îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil, Pharma Net Solutions SRL nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

CONDIŢII LEGALE

Postamedicala.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ŞI CONFLICTE

 

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul  www.postamedicala.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportată autoritatilor competente. Orice conflict apărut între compania Pharma Net Solutions SRL şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti. 
Fiind de acord cu aceste Termene şi Condiţii utilizatorul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!