Conferinte internationale

Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' despre Update in Immunogenetics & Histocompatibility

on .

umf carol davila 21751700 rsUniversitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti, alături de Centrul de Imunogenetică şi Virusologie - Institutul Clinic Fundeni şi Federaţia Europeană de Imunogenetică (EFI) organizează ediţia a IV-a a manifestarii ştiinţifice: "Update in Immunogenetics & Histocompatibility". Evenimentul se va desfăşura în perioada 25 - 27 iunie 2013, la Hotelul Hilton din Bucureşti.


Imunologia transplantului este o specialitate nouă care îşi croieşte drumul între specialităţi, prin frumuseţea abordării noilor tehnologii de biologie moleculară, prin semnificaţia rezultatelor şi impactul acestora asupra deznodământului transplantului.

Congres Internaţional de Estetică Dentară

on .

Societatea de Stomatologie Estetică din România organizează în perioada 8 – 10 mai 2007 la Bucureşti Al V-lea Congres Internaţional de Stomatologie Estetică. Congresul va fi creditat cu 36 ore de EMC iar lucrările se vor desfăşura în cadrul Centrului Internaţional de Conferinţe din incinta Palatului Parlamentului , concomitent cu Expoziţia Internaţională pentru Produse şi

Evenimente medicale internaţionale-informaţii suplimentare!

on .

Având în vedere interesul cititorilor noştri pentru evenimentele medicale internaţionale publicăm în cele ce urmează date suplimentare despre cele mai importante congrese ce se vor desfăşura în viitorul apropiat (informaţii despre programele ştiiţifice, taxe de participare, eventuale acte suplimentare necesare înscierii). Urmăriţi link-urile de mai jos pentru detalii:

Politici si Mecanisme de Business in Sistemul de Sanatate din Europa Centrala si de Sud-Est

on .

Forum Invest organizeaza, la Crowne Plaza Bucuresti, intre 19-21 septembrie 2006, conferinta internationala „Politici si Mecanisme de Business in Sistemul de Sanatate din Europa Centrala si de Sud-Est”. Peste 300 de persoane publice, reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale, membri ai Executivului si Legislativului din Romania, specialisti internationali din diferite sectoare, oameni de afaceri din ariile conexe si un numar semnificativ de  reprezentanti mass-media si-au anuntat participarea la conferinta. 

Citeste si...

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!