Noutati

Giurgiu: Peste 800 de pacienţi cu afecţiuni oncologice din judeţ au din nou medic de specialitate

on . . Accesări: 1706

 

 

 

Medicul de specialitate de la spitalul Judeţean Giurgiu a revenit la muncă, la insistenţele colegilor de Casa Judeţeană de asigurări de sănătate, iar cei peste 800 de pacienţi cu afecţiuni oncologice din judeţul Giurgiu vor putea primi din nou îngrijire.

"L-am rugat colegial să revină la serviciu după ce aproximativ 30 de pacienţi care se aflau ieri după-amiază (luni - n.r.) la cabinetul acestuia s-au trezit că uşa este închisă şi medicul pleacă.

Am înţeles că medicul voia să intre în concediu fără plată nemulţumit de o măsură luată de conducerea spitalului", a declarat marţi pentru AGERPRES directorul CJAS Giurgiu, Marin Constantin.

El a spus că nemulţumirea a apărut după ce Casa Naţională de asigurări de sănătate a efectuat la începutul acestui an un control la spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi a constatat că unele reţete prescrise de medicul oncolog pentru bolnavi internaţi în spital în sumă totală de aproape 10.000 de lei nu ar fi fost asigurate de spital în perioada 2011-2012. În urma acestui control şi medicului oncolog de la spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu i s-a cerut o notă explicativă, fapt ce l-a nemulţumit pe acesta, medicul manifestându-şi intenţia de a intra în concediu fără plată pe fondul stresului. 

În judeţul Giurgiu sunt în evidenţele CJAS 823 de persoane cu afecţiuni oncologice.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!