Dosarul de înscriere pentru examenul de biolog specialist

on . . Accesări: 5228

acte.jpegDosarele pot fi transmise şi  prin servicii poştale pe adresa mai sus menţionată, până la data de 15 aprilie 2011, inclusiv, data poştei. Înscrierile pentru examen se fac la  Ministerul Sănătăţii sediul din str.George Vraca, nr.9, sector 1,  Bucureşti, în perioada 1-15 aprilie 2011, inclusiv. Dosarul de înscriere va cuprinde: Cerere de înscriere în  care se va preciza specialitatea pentru care doresc sa  susţină examenul (conform tematicilor) şi  centrul universitar solicitat, precum şi  un număr de telefon de contact;
Xerocopia  diplomei obţinută la absolvirea facultăţii;
Copia xerox a  actului de identitate BI/CI;
Documente privind schimbarea numelui (certificat căsătorie, dacă este cazul)
Adeverinţă de angajat din care sa reiasă funcţia de încadrare (biolog, chimist, biochimist), specialitatea laboratorului în  care desfăşoară activitatea precum şi vechimea în domeniul respectiv în  sectorul sanitar ca biolog, chimist, biochimist până la data de 31.12.2011;
Certificatul de membru vizat de ordinul profesional (copie xerox);
Chitanţa de plată a taxei de 340 lei, achitată prin mandat poştal  în contul IBAN RO85TREZ7005003XXX000092, CUI 4266456, DTMB (Direcţia de Trezoreria a Municipiului Bucureşti),  beneficiar Ministerul Sănătăţii, adresa: str. Cristian Popişteanu, nr.1-3, sector1, Bucureşti, cod: 010024 (la locul pentru corespondenţă se va menţiona taxa examen biolog specialist).

Arondarea candidaţilor pe centre universitare şi specialităţi, va fi stabilită de către Ministerul Sănătăţii, în  funcţie de numărul candidaţilor si de posibilităţile de a se  institui comisii de examinare în centrele solicitate. Arondarea va fi comunicată prin afişare pe internet pe site-ul  ministerului în ziua de vineri, 29 aprilie 2011.

Listele candidaţilor ale căror dosare de înscriere sunt admise, precum şi  locul şi  ora de prezentare la examen se vor afişa în  ziua de  vineri,  6 mai 2011 pe site-ul ministerului.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!