Conferinţă Naţională a Asistenţilor din Domeniul Sănătăţii în Muncă

on . . Accesări: 4952

Societatea Română de Medicina Muncii şi Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru microbiologie şi Imunologie „Cantacuzino” organizează în perioada 6-7 iunie 2008 Conferinţa Naţională a Asistenţilor Medicali din Domeniul Sănătăţii în Muncă (Medicina Muncii – Medicina de întreprindere). Conferinţa va fi creditată de către Colegiul Medicilor din România cu puncte de EMC. Tematica conferinţei include: Rolul asistentului medical de sănătate în muncă în cadrul echipei multidisciplinare de sănătate în muncă, Medicina muncii în unităţile spitaliceşti, Actualităţi privind identificarea şi evaluarea riscurilor profesionale, Actualităţi privind evaluarea unor funcţii ale organismului cu ocazia examenului medical la angajare şi periodic, Actualităţi în psihologia muncii şi psihologia organizaţională, Etica şi medicina muncii, Actualităţi în domeniul informării.
 Taxa de participare este de 30 RON şi se poate achita în contul BRD, filiala Titan, RO84BRDE441SV14980584410 sau direct la Institutul de Sănătate Publică Bucureşti, str. Dr. Leonte, nr. 1-3, et III, tel: 318.36.20, până la data de 25 mai.
Informaţii suplimentare se pot obţine la D-na Mariana Dumitrof, tel: 021-318.36.20, int 164, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , sau la D-na Doina Niţulescu tel: 021-318.36.20, int 133, e-mail: psihologiaAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!