Nu a fost nicio cerinţă referitoare la remanierea lui Eugen Nicolăescu

on . . Accesări: 2194

crin antonescu rsPreşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seară, într-o emisiune la Antena 3, că 'nu a existat nicio cerinţă' referitoare la înlăturarea liberalului Eugen Nicolăescu din fruntea Ministerului Sănătăţii.

Antonescu a explicat că, în situaţia în care premierul Victor Ponta va considera necesară o remaniere guvernamentală, atunci se aşteaptă de la acesta să prezinte liberalilor motivele sale.

Premierul Ponta: Îmi doresc o reformă în Sănătate, situaţia e proastă.

'Nu a fost nicio cerinţă. Premierul însuşi a spus-o. Dar dacă la un moment dat, şi nu vorbesc despre domnul Nicolăescu, vorbesc teoretic, în general, premierul va dori să facă o remaniere pe o discuţie politică, aşa cum este normal, îşi va prezenta motivele şi dacă vom conveni că remanierea trebuie făcută, ea va fi făcută. S-ar putea ca eu, ca preşedinte al PNL, să îmi doresc o remaniere şi atunci îl vom solicita noi pe premier şi îi vom da argumentele noastre. Nu asta e problema. Eu vorbesc despre raporturile între partide şi eu nu am, în această privinţă, nimic de reproşat. Sunt chestiuni de natură internă', a spus Antonescu.

Sursa: AGERPRES

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!