Eurovita a lansat o nouă gamă de produse pentru nevoile din fiecare zi

on . . Accesări: 5007

eurovita-logo_2.jpgOrganismul are nevoie la diferite vârste de susţinere cu vitamine sau minerale, dr. nutriţionist Luana ªahian declarând că la fiecare zece ani care trec, rata de metabolism scade cu un procent şi deşi aparent pare puţin, reprezintă foarte mult în fapt. Medicul a spus că la 20 de ani oamenii au nevoie de îmbunătăţirea funcţiilor cerebrale de pildă, la 30 de ani se acumulează stres şi este nevoie de coenzima Q10, de magneziu vitamina C şi E pentru energie, la 40 de ani oamenii încep să se confrunte pe lângă stres cu un tranzit mai lent, apar primele semne ale osteoporozei şi este nevoie de calciu şi vitamina D3 pentru fixarea lui, peste 40 de ani riscul de osteoporoză creşte, şi este nevoie pe lângă calciu şi D3, de coenzima Q10, vitamina E şi complexul de vitamine B care contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Dr.Luana ªahian subliniază că în prezent oamenii stau foarte mult la serviciu, sunt stresaţi şi asta poate duce la carenţe de vitamine şi minerale. De aceea trebuie consultat medicul pentru a vedea de ce dezechilibre suferă organismul pentru a le completa.Medicul spune că trebuie şi multă mişcare, o dietă sănătoasă şi relaxare pentru a nu ne îmbolnăvi. Eurovita a lansat joi o nouă gamă de produse special concepute pentru a răspunde nevoilor din fiecare zi. Noua gamă include nouă produse cu un conţinut echilibrat de vitamine, minerale şi ingrediente naturale. Este vorba de suplimente pentru susţinerea capacităţii de efort fizic şi intelectual a organismului, respectiv un complex optim de vitamine şi minerale cu Ginkgo şi Luteină,cu eliberare prelungită care ajută să ai mai multă vitalitate şi energie.

De asemenea, în gamă este inclus şi suplimentul alimentar Eurovita Osteo Vitactiv cu calciu şi vitamina D3 în concentraţii diferite pentru a răspunde nevoilor diferite ale organismului. Acesta ajută la creşterea densităţii osoase şi menţinerea mobilităţii, testele clinice demonstrând că poate reduce cu până la 29% riscul fracturilor de şold cauzate de scăderea densităţii osoase. Complexul Eurovita Magneziu 400 Plus Vitaminele C şi E Efervescent este recomandat pentru a sprijini buna funcţionare a celulelor nervoase şi a sistemului muscular, având o o acţiune anti-stres în momentele de suprasolicitare fizică şi psihică.

Pentru menţinerea şi întărirea vitalităţii intelectuale, stimularea şi formarea de globule roşii şi în acest mod aprovizionarea cu sânge oxigenat a creierului şi a întregului organism, a fost lansat un produs pe bază de Ginkgo şi minerale cu Ginkgo şi Luteină, pentru mai multă vitalitate şi energie. Alte produse sunt pentru memorie, buna funcţionare a sistemului nervos, pentru probleme legate de nivelul colesterolului şi al trigliceridelor, vitalitatea intelectuală, pentru încetinirea procesului de îmbătrânire la nivel celular şi stimularea sistemului imunitar. Ambalajele în care se află produsele sunt noi şi au inscripţionte mai multe informaţii la vedere, pe cutie.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!