Cursuri EMC 2008

on . . Accesări: 12559

Educaţia medicală continuă (EMC) reprezintă totalitatea activităţilor planificate de pregătire teoretică şi practică desfăşurate de medici în vederea dobândirii sau îmbunătăţirii nivelului de cunoştinţe, abilităţi şi atitudini profesionale, în scopul creşterii calităţii actului medical şi nivelului de performanţă în domeniul respectiv. Activităţile de EMC sunt cuantificate prin unităţi de creditare, denumite credite EMC. Creditele EMC se acordă prin raportare la orele efective de activitate de EMC. Pentru o oră efectivă de activitate de EMC se acordă un credit EMC. Pentru o zi de activitate efectivă se acordă maximum 6 credite EMC. Creditele obţinute de medici în urma participării la activităţile de EMC contribuie la alcătuirea punctajului profesional al medicului.
 Puteţi obţine credite EMC prin participarea la congrese, conferinţe, cursuri, prin publicarea de articole în reviste de specialitate incluse în nomenclatorul Publicaţiilor Medicale creditate de CMR, prin efectuarea de abonamente anuale la reviste naţionale sau internaţionale citate în Index Medicus sau după finalizarea unor forme de învăţământ postuniversitar
 Pagina noastră vă informează despre cursurile EMC organizate de centrele universitare, data şi locul desfăşurării acestora, taxele de participare, etc.
Pentru vizualizarea ofertelor de cursuri EMC vă rugăm urmaţi link-urile de mai jos.
 
 
Specialitati Medicale Cluj Napoca
Specialitati Chirurgicale Cluj-Napoca
Specialitati Farmaceutice Cluj-Napoca
Specialitati Stomatologice Cluj-Napoca

Specialitati Medicale Targu Mures
Specialitati Chirurgicale Targu Mures
Specialitati Farmaceutice Targu Mures

 Cursuri EMC UMF Bucuresti mai-iunie 2008

Specialitati Medicale Timisoara
Specialitati Chirurgicale Timisoara
Specialitati Farmaceutice Timisoara
 







Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!