Conferinţa Naţionala de Medicină a Familiei - 2008

on . . Accesări: 5962

congres111.jpgÎn perioada 23-25 octombrie 2008 se va desfăşura la Bucureşti Conferinţa Naţională de Medicină a Familiei - 2008. Manifestarea va suscita un deosebit interes, peste 1200 medici fiind aşteptaţi la lucrări. Conferinţa este organizată de Societatea Academică de Medicina Familiei, în parteneriat cu Asociaţia Medicală Română şi Academia de ªtiinţe Medicale. Conferinţa Naţionala de Medicină a Familiei 2008 semnează o premieră în medicina românească, desfăşurându-se sub tema generica Inflamaţia / Bolile inflamatorii în patologia umană şi abordând bolile şi sindroamele  de la bolile cardiovasculare, diabet, bolile neurologice, bolile gastrointestinale etc. - prin prisma patologiei inflamatorii !

Conferinţa Naţională este creditată maximal, fiecare ora de curs din Programul Stiintific primind credite de Educaţie Medicală Continuă. Participanţii la conferinţă vor primi gratuit, alături de geanta oficială:
    - cartea Esenţialul în obstetrică - ghid practic, editată sub egida SOGR şi SAMF de un colectiv de autori condus de Prof. Dr. D. Nanu, Prof. Dr. B. Marinescu si Conf. Dr. D. Matei; Lucrarea are format A4 si peste 400 pag si include - premiera în medicina romaneasca - un CD cu varianta audio a cărţii, precum şi numeroase poze şi filme din operaţii şi naşteri sau ecografice.
    - Practica Medicalaă- număr special - revista Societăţii Academice de Medicină a Familiei.

Date suplimentare şi înregistrarea on-line se pot face pe: www.medica.ro

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!