A 4-A Conferinţă a Doctoranzilor şi Prima Conferinţă a Postdoctoranzilor în Medicină şi Farmacie

on . . Accesări: 6151

congres111.jpgUniversitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş prin ªcoala de studii doctorale organizează "a  4-a conferinţă a doctoranzilor şi prima conferinţă a postdoctoranzilor în medicină şi farmacie" în perioada 6 – 7 - 8 iulie 2011. Această manifestare ştiinţifică, organizată pentru a patra oară în România, se doreşte a fi un prilej oferit doctoranzilor şi postdoctoranzilor în Medicină şi Farmacie de a-şi face cunoscute realizările de până acum în domeniile lor de activitate. În acelaşi timp le oferă posibilităţile de a se întâlni, de a se cunoaşte unii pe alţii, de a schimba orizontul cunoaşterii.
Publicarea în extenso a lucrărilor prezentate în “ACTA MEDICA MARISIENSIS” a Universităţii va asigura răspândirea informaţiilor la nivelul întregii ţări şi nu numai.
Limbile oficiale ale conferinţei sunt româna şi engleza. Lucrările care corespund cerinţelor, atât formal cât şi ştiinţific, vor fi publicate in extenso în limba engleză. Data limită pentru înscriere şi trimiterea lucrărilor este 31 martie 2011.
Informaţii suplimentare puteţi obţine pe : http://www.umftgm.ro/confphd/index.html

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!