Conferinţa Pharma 2008 Bucureşti

on . . Accesări: 5117

congres111.jpgEchipa Finmedia organizează sub patronajul Colegiului Farmaciştilor din România cea de-a VI-a ediţie a conferinţei Pharma care va avea loc în Bucureşti în perioada 9-10 octombrie  la Rin Grand Hotel, sala Londra. Evenimentul care va fi moderat de domnul Prof. Univ. Dr. Dumitru Lupuleasa, va prezenta teme de interes naţional pentru întregul sistem farmaceutic, precum: “Legislaţie farmaceutică”, “Cercetarea ştiinţifică în domeniul farmaceutic”, “Piaţa farmaceutică din România spre maturizare” sau “ Rolul farmacistului în lanţul sistemului sanitar” .

Conferinţa Pharma 2008 este creditată cu 16 puncte EFC, acesta reprezentând punctajul maxim acordat pentru o manifestare ce se întinde pe două zile. Evenimentul îşi propune să reunească un număr cât mai mare de factori implicaţi în domeniul farmaceutic, pentru a crea un cadru favorabil dezbaterii situaţiei actuale din România şi pentru a oferi soluţii privind problemele din sistem.

Conform ediţiei anterioare, Pharma 2008 Bucureşti va avea ca participanţi 300 de farmacişti şi presedinţi ai Colegiilor Judeţene, importanţi lectori, factori de decizie din domeniu, specialişti din domeniu, companii pharma, fiecare reprezentând aspecte-cheie ale sectorului farmaceutic.
Date suplimentare se pot obţine pe site-ul: www.pharmaforum.ro
Pentru a descărca programul manifestării ştiinţifice urmaţi link-ul de mai jos: Pharma_2008_Bucuresti2-1

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!