Conferinţa Naţională de Alergologie şi Imunologie Clinică

on . . Accesări: 5316

Societatea Română de Alergologie şi Imunologie Clinică, cu sprijinul American College of Allergy, Asthma & Immunology, organizează în perioada 1-4 mai 2008 la Baia Mare Conferinţa Naţională de Alergologie şi Imunologie Clinică. În cadrul manifestării vor fi dezbatute mai multe teme cum sunt: Astmul bronşic, Rinita alergică, Imunoterapia specifică, Urticaria şi angioedemul. Taxa de participare este:
 - pentru medici specialişti membrii ai SRAIC 150 RON
 - pentru medici rezidenţi membrii ai SRAIC 100 RON
 - pentru medici specialişti nemembrii ai SRAIC 200 RON
 - pentru medici rezidenţi nemembrii ai SRAIC 120 RON
Taxa de paticipare se va chita în contul societăţii: Asociatia “Societatea Română de Alergologie şi Imunologie Clinică” St. Ionel Perlea Nr. 10 Bucureşti Cod fiscal J 16 50 55 57 Banca Comercială Română, sucursala Cluj-Napoca Cod IBAN RO 41 RNCB 0106 0056 5889 0001 SWIFT: RNCBROBU
 Este necesar ca în momentul prezentării la conferinţă să aveţi la dumneavoastră chitanţa de la bancă. Vă puteţi anunţa participarea la următoarele adrese de e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Informaţii suplimentare se pot obţine pe : http://alergologiecluj.ro/index.php

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!