Peste 130 de companii de profil vor expune la târgurile ROMENVIROTEC şi ROMMEDICA, între 9 şi 12 aprilie

on . . Accesări: 1218

targul-rommedica-2013-la-bucuresti-i84554 rsPeste 130 de companii de profil participă în perioada 9-12 aprilie la târgurile ROMENVIROTEC şi ROMMEDICA, de la Romexpo, suprafaţa expoziţională fiind de circa 6.500 de metri pătraţi.


Cea de a XX-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de echipamente şi tehnologii dedicate protecţiei mediului din România - ROMENVIROTEC şi cea de a XXIII-a ediţie a Târgului Internaţional de medicină şi farmacie - ROMMEDICA se vor constitui, astfel, intr-un centru al preocupărilor pentru sănătate.

ROMENVIROTEC atinge, în 2013, toate aspectele protecţiei mediului în România - tehnologii pentru valorificarea deşeurilor biodegradabile, pentru curăţare, depoluare, decontaminare a solului şi a apei, pentru reconstrucţia ecologică a terenurilor infestate cu suprafeţe petroliere, kit-uri de intervenţie în caz de poluare, baraje de reţinere, soluţii inovatoare pentru încălzire şi independenţa energetică a clădirilor.


Pe 9 aprilie, ROMENVIROTEC aduce şi Laboratorul Verde al Reciclării. Realizat de Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice şi cu Ministerul Educaţiei Naţionale, programul se adresează elevilor din clasele a III-a, părinţilor şi cadrelor didactice, reprezentând o noutate atât din punct de vedere al conţinutului informaţional, cât şi al formatului pe care îl propune - educaţia experienţială.

Sursa: AGERPRES

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!