50% dintre adolescenţii români au nevoie de un tratament de îndreptare a danturii

on . . Accesări: 4974

dent.jpgDENT ESTET, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de servicii medicale stomatologice, anunţă disponibilitatea în România a aparatului dentar Incognito, o soluţie de ultimă oră pentru îndreptarea danturii, destinată unei largi categorii de vârstă. Apreciind prevenirea problemelor dentare în defavoarea tratării lor, medicii încurajează purtarea timpurie a unui aparat dentar, momentul ideal fiind vârsta de 12 ani. Odată cu maturizarea conformaţiei feţei, îndreptarea danturii se obţine mai greu, şi adesea este nevoie de compromisuri din punct de vedere estetic. Tratarea acestei situaţii din timp vă permite să dezvoltaţi un zâmbet sănătos care oferă încredere în sine, adesea asociat persoanelor sănătoase, inteligente şi realizate din punct de vedere financiar.

 DENT ESTET oferă acum posibilitatea corectării problemelor dentare încă din adolescenţă, fără a fi nevoie de compromisuri. Incognito, o tehnologie inovativă computerizată, are avantajul unui aparat care se mulează perfect pe spatele dinţilor, fără a se vedea din exterior. Astfel, confortul pacientului, atât fizic, cât şi emoţional, este garantat, rezultatele fiind vizibile încă din primele zile de la montarea dispozitivului.

 Pentru că persoanele care doresc să îşi îmbunătăţească aspectul danturii au probleme specifice şi vârste diferite, aparatul dentar invizibil Incognito a fost conceput cu un design personalizat pentru fiecare pacient. Astfel, Incognito vă oferă maximul de eficienţă într-un interval de timp mai scurt faţă de vechile aparate dentare. Într-un singur an veţi fi considerată o persoană mai atrăgătoare, capabilă să lege prietenii mult mai uşor.

 

„DENT ESTET continuă să ofere pacienţilor săi cele mai noi tehnologii din domeniu, soluţii reale pentru probleme care afectează marea majoritate a tinerilor, dar şi adulţii. Conform statisticilor noastre, 1 din 2 copii necesită un tratament de corectare a danturii. Montarea unui aparat dentar este adesea evitată datorită lipsei confortului fizic şi a aspectului inestetic specific vechilor aparate. Din fericire, aceste neajunsuri sunt acum de domeniul trecutului, Incognito oferind rezultate mult mai rapide fără ca stilul de viaţă al pacientului să sufere schimbări”, a declarat Dr. Oana Taban, Managing Partner DENT ESTET.

Confecţionarea tuturor aparatelor dentare Incognito se face într-un singur laborator cu sediul în Germania. Totuşi, preţurile diferă de la ţară la ţară. Spre exemplu, în România aparatul lingual costă 2500 euro pentru fiecare arcadă, iar în Germania preţul este 10.000 euro pentru o arcadă.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!