Tratament pentru durerea dinţilor sensibili

on . . Accesări: 3631

dinti-spalare.jpgDurerea dinţilor sensibili poate fi calmată cu o nouă pastă de dinţi, care asigură şi o protecţie pe termen lung împotriva apariţiei acestei dureri. Potrivit unui comunicat de presă care anunţă lansarea noii paste de dinţi, Sensodyne Rapid are o formulă special concepută, cu acetat de stronţiu, care sigilează canaliculele dentinare expuse, prevenind astfel stimulii să ajungă la nerv şi să provoace durerea. Efectul rapid şi eficient poate fi testat aplicând pe zona dureroasă a dintelui o cantitate de pastă de mărimea unui bob de mazăre, cu care se masează dintele timp de 60 de secunde. În plus, folosită de două ori pe zi, la fiecare periaj, pasta de dinţi oferă protecţie pe termen lung împotriva durerii cauzate de sensibilitatea dureroasă a dinţilor, pe lângă toate beneficiile unei paste de dinţi obişnuite: protecţie anticarie, curăţare şi o respiraţie proaspătă.

Sensibilitatea dentară este o problemă din ce în ce mai des întâlnită, afectând astăzi una din trei persoane, însă puţini sunt cei care o tratează.
'Problema dinţilor sensibili poate apărea în adolescenţă, iar în cazul în care nu este tratată, poate afecta plăcerea de a consuma anumite alimente sau băuturi. Iată motivul pentru care oamenii adoptă diverse comportamente pentru a evita durerea cauzată de sensibilitate. Cel mai simplu răspuns este folosirea unei paste de dinţi special concepute pentru tratarea dinţilor sensibili', susţine dr. Maliţa Cinel.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!