Un nou produs pentru tratarea unghiilor deteriorate a fost lansat în România

on . . Accesări: 3679

nails.jpgUn nou produs cu filmogel, folosind o tehnologie brevetată pentru tratarea unghiilor deteriorate a fost lansat pe piaţa din România, acesta fiind singurul produs bazat pe recomandare medicală pentru această afecţiune. Dezvoltată în colaborare cu profesionişti din domeniul sănătăţii, tehnologia Filmogel de la Urgo este prezentă acum şi pe piaţa din România, prin intermediul a trei soluţii inovatoare, practice şi eficiente pentru probleme precum afte, crăpături şi unghii deteriorate.

Un adult din zece are o problemă cu unghiile deteriorate, generate de cauze comune cum ar fi impactul detergenţilor, bacteriile care se formează în locuri calde şi umede ca băi, vestiare, piscine sau încălţăminte. Totuşi, prea puţine persoane fac ceva în acest sens, sperând că problemele vor dispărea spontan, însă ceea ce începe ca o problemă estetică se poate dezvolta într-o afecţiune gravă şi dureroasă.
Produsul inovator cu filmogel 'Urgo - Unghii deteriorate' conţine un polimer natural care permite pătrunderea sa chiar în structura de cheratină a unghiei, uscându-se după doar câteva secunde de la aplicare. Acesta acoperă unghia cu un film protector complet invizibil, care nu este un lac, ci o peliculă solubilă în apă, pentru a cărei înlăturare nu este necesară exfolierea sau îndepărtarea cu un solvent chimic, acestea fiind acţiuni care dăunează structurii unghiei.

Produsul pentru crăpături şi cel pentru afte combină polimeri semi-sintetici, acizi organici şi alţi agenţi clinici într-o peliculă fizică foarte durabilă, de înaltă tehnologie, destinată tratării leziunilor, care aderă la zona afectată şi o protejează pe tot parcursul procesului de vindecare. Aceste produse oferă protecţie leziunii, calmare imediată şi cu efect îndelungat împotriva durerii, precum şi o vindecare mai rapidă, datorită compoziţiei complexe şi avansate din punct de vedere tehnic. Produsul pentru afte asigură un efect protector eficient timp de până la 4 ore, chiar şi în timpul meselor, în timp ce produsul pentru crăpături contribuie la închiderea crăpăturii imediat, prevenind redeschiderea acesteia.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!