Curs Naţional de perfecţionare privind protecţia radiologică

on . . Accesări: 5370

Centrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti şi EXPERT PRO-RAD SRL organizează în perioada 27-29 iunie 2008 Programul naţional intensiv de educaţie medicală continuă cu tema: Protecţia radiologică în diagnosticul radiologic şi radiologia intervenţională. Cursul se adresează medicilor radiologi, stomatologi, ftiziologi, intervenţionişti de medicina muncii şi igiena radiaţiilor, inginerilor de service, fizicienilor şi responsabilor cu securitatea radiologică din cadrul ASP-urilor şi spitalelor. Cursul este structurat pe programa Agenţiei Internaţionale pentru Energia Atomică – Viena.
 Programul are avizul Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare, pentru curs de reciclare privind securitatea radiologică în domeniul generatori de radiaţie, în vederea obţinerii/prelungirii permisului de exercitare – nivel 2 şi este creditat cu 18 credite EMC de către Colegiul Medicilor.
 Informaţii suplimentare şi înscrieri se pot face la tel.: 0723-490.115, tel/fax: 021-746.19.92 sau prin e-mail la constantinmilu@b.astral.ro

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!