Program Naţional Intensiv de Educaţie Medicală Continuă

on . . Accesări: 9512

Centrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti şi Expert Pro-Rad SRL organizează în perioada 18 – 20 ianuarie 2008 Programul Naţional Intensiv de Educaţie Medicală Continuă cu tema: „Protecţia radiologică în diagnosticul radiologic şi radiologia intervenţională”. Cursul se adresează medicilor radiologi, stomatologi, ftiziologi, intervenţionişti, de Medicina muncii şi Igiena radiaţiilor, inginerilor de service, fizicienilor şi responsabililor cu securitatea radiologică din ASP-uri şi spitale.
 Cursul este structurat pe programa Agenţiei Internaţionale pentru Energia Atomică – Viena şi se va desfăşura la sediul Centrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, str. Bodeşti Nr. 1. Se acordă 18 credite EMC din partea Colegiului Medicilor şi 24 credite EMC din partea Colegiului Dentiştilor. Cursul are avizul Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare, pentru curs de reciclare privind securitatea radiologică în domeniul generatorilor de radiaţie, în vederea obţinerii, respectiv a prelungirii permisului de exercitare-nivel 2.
 Informaţii suplimentare şi înscrieri se pot face la nr. de tel.: 0723/490115, tel/fax: 021-7461992 sau la adresa e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în perioada 19-31 decembrie 2007.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!