Congres de Anestezie şi Terapie Intensivă

on . . Accesări: 4344

congres111.jpgSocietatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva si Societatea Romana de Sepsis organizeaza in perioada 13 - 17 mai 2009, la Centrul International de Conferinte din Sinaia, cel de-al 35-lea Congres al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, cel de-al 8-lea Congres al Asistentilor de Anestezie si Terapie Intensiva si cel de-al 7-lea Congres al Societatii Romane de Sepsis. Evenimentele se desfasoara in paralel cu ATImedica, expozitia medicala specializata ce reuneste renumite companii medicale din domeniu, prezentand aparatura, echipamente si instrumente de anestezie si terapie intensiva de ultima generatie.

 Pastrand traditia anilor trecuti, Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva (S.R.A.T.I.) acorda premii pentru cele mai reusite lucrari si cel mai reusit poster din cadrul Congresului, acestea valorand in total 8500 Ron (trei premii pentru lucrari si un premiu pentru poster).

Conform adresei C.M.R. nr. 2090 din 27.04.2009, 30 de credite EMC sunt acordate participantilor inscrisi la aceasta editie a Congresului SRATI.

Din tematica bogata a evenimentelor mentionam abordarea subiectelor de actualitate cum ar fi terapia cu fluide in terapie intensiva, tehnici de suport ventilator, antibioterapia – strategii, monitorizarea functiei respiratorii si hemodinamice, steroizii in strategiile de tratament in terapie intensiva Diploma Europeana in Anestezie, statistica medicala si multe altele. Pentru informatii permanent aduse la zi cat si pentru inscrieri on-line va invitam sa vizitati pagina internet oficiala a simpozionului: www.sraticongres.ro

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!