Congres Naţional de Medicină de Laborator

on . . Accesări: 5842

congres111.jpgÎn perioada 20 - 22 octombrie 2008 va avea loc în Bucureşti al  7-lea  Congres Naţional de Medicină de Laborator cu participare internatională, Al 3-lea Simpozion de Imunopatologie şi Al 3-lea Congres Naţional al Asistenţilor Medicali de Laborator. În cadrul congresului vor fi prezentate cele mai recente descoperiri profesionale şi ştiinţifice. Tematica congresului promite a fi una bogată, interesantă şi cu noutăţi de ultimă oră pentru specialiştii din aceste domenii.

Toţi participanţii vor primi certificate de participare pentru Congres cu menţiunea orelor de educaţie medicală continuă (EMC) cu care a fost creditat Congresul SRML 2008 de către Colegiul Medicilor din Romania (pentru medici), Ordinul Biochimiştilor, Biologilor şi Chimiştilor în Sistemul Sanitar din România (pentru biochimişti, biologi şi chimişti) şi Ordinul Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România (pentru asistenţi). Pentru Simpozionul de Imunopatologie se vor elibera certificate numai participanţilor care vor fi prezenţi la lucrări în ziua desfaşurării acestuia.

Informaţiile privind creditele acordate şi taxele de participare puteţi obţine pe site-ul congresului: www.srmlcongres.ro

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!