Termenul de depunere a dosarelor pentru recrutarea militarilor, prelungit până pe 8 martie

on . . Accesări: 1291

Armata Reuters fda1685de6 rsMinisterul Apărării Naţionale va prelungi termenul iniţial de depunere a dosarelor pentru recrutarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti până la data de 8 martie, ca urmare a numărului mare de tineri care vor să facă parte din forţele Armatei, informează un comunicat al MApN remis vineri AGERPRES.


Perioada iniţială de depunere a cererilor pentru ocuparea locurilor scoase la concurs de MApN era între 4 şi 22 februarie.


"Această decizie vine în urma numărului mare de solicitări din partea tinerilor pentru a face parte din forţele Armatei. Numai la Constanţa, în primele patru zile, s-au înscris aproximativ 500 de candidaţi pentru examinarea medicală. Ministerul Apărării Naţionale salută interesul tinerilor pentru armată şi sprijină constant acest demers, prin programele iniţiate de către structurile abilitate", precizează MApN.


Documentele tipizate care fac parte din dosarul de candidat - cererea de înscriere, fişa de cunoaştere, fişa de examinare medicală - sunt asigurate de birourile informare-recrutare.


Detalii despre procesul de recrutare a militarilor se pot găsi la http://www.mapn.ro/recrutare/sgv1.php.

Sursa: AGERPRES

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!