Zattara - un nou produs in tratamentul efectelor adverse asociate cu radioterapia in boala canceroasa

on . . Accesări: 5383

Erupția acneiformă este cel mai frecvent efect secundar al inhibitorilor receptorului factorului de creștere epidermică (EGFR) și apare la 50-100% dintre pacienții aflati sub radioterapie in boala canceroasa.

Această afecțiune poate afecta calitatea vieții acestor pacienți și uneori poate duce la întreruperea terapiei antineoplazice. Câteva studii prospective recente au abordat și evaluat diferite intervenții pentru atenuarea sau reducerea severității erupției cutanate asociate.

 

ZATTARA este o crema protectoare care favorizeaza regenerarea pielii sensibilizate la pacientii aflati sub radioterapie.

ZATTARA  poate forma un strat neocluziv, care izolează și protejează stratul hidro-lipidic al pielii, avand o acțiune specifică împotriva factorilor externi în caz de descuamare, acnee, dermatită, eczeme și rash. Crema joacă un rol important în reglarea naturală a hidratării pielii și ajută la prevenirea roșeții în cazul pielii sensibilizate și in dermatite.

 


Ingredientele active ale ZATTARA (vitamina K1 și hialuronatul de sodiu) contribuie la restabilirea elasticității pielii, accelerarea timpului de vindecare a roșeții și a rash-ului. ZATTARA este destinat pentru aplicarea pe pielea intactă.

detalii: www.qlife.ro

Citeste si...

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!