O gamă nouă de pansamente URGO a fost lansată în farmacii

on . . Accesări: 4023

urgo.jpgO gamă nouă de pansamente hidrocoloidale pentru flictene a fost lansată săptămâna trecută în farmacii. Noul produs este conceput pentru a calma imediat durerea şi pentru a vindeca rapid rana, graţie creării condiţiilor optime de vindecare, în mediu umed. Pansamentele hidrocoloidale sunt transparente şi proiectate ergonomic, pentru a trata flictenele din cele mai dureroase locuri: călcâie şi degetele de la mâini şi de la picioare. Pansamentele au o adezivitate crescută, pentru a rămâne pe rană până la 3 zile, chiar şi în locuri supuse unor acţiuni de mişcare şi frecare deosebite, precum călcâiele.

'Laboratoires URGO', producătorul pansamentelor, îşi desfăşoară activitatea în România de mai bine de 10 ani, prin compania de distribuţie farmaceutică Mediplus, comercializând două game de produse: gama HUMEX (care conţine 12 produse diferite pentru afecţiunile căilor respiratorii) şi gama URGO (cu 36 de produse diferite de prim ajutor). Vânzările pe piaţa din România au înregistrat o creştere constantă în ultimii 5 ani, până la aproape 5 milioane de euro şi 2,2 milioane de unităţi vândute în 2008. URGO este lider pe piaţa produselor de prim ajutor din România, fiind prezent în peste 4.300 de farmacii din întreaga ţară. În ultimii 3 ani, vânzările către farmacii au crescut de la 13 milioane lei în 2006, la 15 milioane lei în 2007 şi 17,5 milioane lei în 2008.

'Pentru acest an, ne aşteptăm la o creştere de peste 10% a activităţii noastre din România, comparativ cu 2008', a declarat Anne Durocher, URGO Country Manager pentru România. 'Suntem încrezători că produsele de înaltă tehnologie pe care le propunem, acum, şi pieţei din România, vor fi bine primite de public, în special de femei şi sportivi sau persoane active, care doresc soluţii rapide de vindecare şi calmare a durerii provocate de flictene şi a altor neplăceri minore', a adăugat Anne Durocher.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!