Publicaţia de examen pentru obţinerea de atestate de studii complementare

on . . Accesări: 4516

dr-examen.jpgMinisterul Sănătăţii organizează la data de 12 aprilie 2011 examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentişti şi farmacişti. In această sesiune se pot înscrie  candidaţii care  finalizează până la data de 30.04.2011, pregătirea teoretică şi practică efectuată în vederea obţinerii atestatelor de studii complementare, în condiţiile prevăzute de ordinul MS nr. 418/2005. Examenele se vor desfăşura in centrele universitare medicale acreditate  de Ministerul Sănătăţii,  prin ordinul MS nr. 418/2005, centre în care s-a  efectuat pregătirea. Media minimă de promovare pentru obţinerea atestatelor de studii complementare este 7,00.

Înscrierea candidaţilor la examen se va face până la data de 18.03.2011 inclusiv, la sediul Ministerul Sănătăţii din Str. George Vraca nr.9, Bucureşti: tel 021.255.50.45, cu excepţia atestatului în Ultrasonografie generală. Înscrierile pentru atestatul de Ultrasonografie generală se fac la direcţiile de sănătate publică din centrele universitare în care s-a făcut pregătire pentru obţinerea acestui atestat, respectiv: Bucureşti, Constanţa, Cluj, Craiova, Iaşi, Oradea, Sibiu, şi Timişoara,  până la data de 18.03.2011.  

Întreaga responsabilitate privind respectarea condiţiilor de participare a candidaţilor la examenul pentru atestatul de Ultrasonografie generală, revine direcţiilor de sănătate publică menţionate. Arondarea candidaţilor pe centre universitare medicale se va face de către Ministerul Sănătăţii  şi va fi comunicată în ziua de 31.03.2011, pe site-ul Ministerului Sănătăţii. Listele candidaţilor al căror dosar de înscriere este admis, precum şi locul şi ora de prezentare la examen, pentru toate atestatele, se vor afişa la data de 07.04.2011 pe site-ul MS.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!