Au fost afişate posturile scoase la concurs de MS

on . . Accesări: 4924

stetoscop.jpgMinisterul Sanatatii va scoate la concurs un numar de 2.322 de posturi, dintre care 218 pentru serviciile de ambulanta, se arata într-un comunicat de presa remis Agerpres. Cele mai multe posturi care vor fi scoase la concurs sunt destinate asistentilor medicali, în numar de 1.075, urmeaza 963 de posturi care vor putea fi ocupate de medici, 67 de farmacisti si 217 de personal auxiliar - infirmieri, îngrijitori, soferi de ambulanta etc. Posturile scoase la concurs sunt în unitati sanitare din toate judetele tarii si din Bucuresti.

Pe lânga aceste posturi, pentru spitalele al caror management a fost transferat la autoritatile administratiei publice locale si pentru care, potrivit prevederilor din Legea 500/2002, ordonatorul principal de credite este primarul sau presedintele consiliului judetean vor putea fi scoase la concurs un numar de înca 750 de posturi. Ministerul Sanatatii estimeaza ca, începând din luna noiembrie a acestui an, unitatile sanitare cu paturi vor organiza concursurile/examinarile pentru ocuparea posturilor.

Lista posturilor vacante, categoriile de personal si specialitati medicale pentru care vor fi demarate procedurile de scoatere la concurs se afla pe pagina web- www.ms.ro .

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!