Obţinerea gradului de biolog, chimist, biochimist principal

on . . Accesări: 9839

Ministerul Sănătăţii Publice organizează la data de 29 septembrie 2008, concurs-examen pentru obţinerea gradului principal pentru biologi, chimişti şi biochimişti specialişti încadraţi în unităţile sanitare şi de cercetare ştiinţifică medicală. La concurs pot participa biologi-chimişti şi biochimişti care practică specialitatea pentru care concurează şi care au minimum 5 ani vechime ca specialişti în sectorul sanitar. Concursul se va desfăşura în Centrul Universitar Bucureşti după tematicile transmise autorităţilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti. Concursul va cuprinde o probă teoretică şi o probă practică sau două probe practice în funcţie de specialitate. Fiecare probă este eliminatorie dacă nu se obţine minimum nota 8, media de promovare în gradul de principal fiind nota 8.
 Numărul de locuri publicat la consursul/examenul de principal reprezintă un procent de 75% raportat la numărul total de înscrişi pentru fiecare specialitate în parte.
 Înscrierile se fac la Centrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, str. Bodeşti, nr.1, sector 2, în perioada 25 august-8 septembrie 2008. Dosarele pot fi transmise şi prioripost pe adresa mai sus menţionată, până la data de 8 septembrie 2008.
Dosarul va cuprinde:
- cerere de înscriere în care se va preciza specialitatea pentru care se concurează
- xerocopie după diploma de absolvire a facultăţii
- adeverinţă eliberată de unitatea în care este încadrat, din care să reiasă funcţia şi specialitatea în care este confirmat şi încadrat ca specialist, numărul Ordinului M.S de confirmare sau echivalare ca specialist, precum şi vechimea de specialist în sectorul sanitar până la data de 31 decembrie 2008
- copie xerox de pe autorizaţia de liberă practică sau certificat de membru al ordinului profesional
- chitanţă de plată a 350 de lei achitată cu mandat poştal în contul nr. RO72TREZ7025025XXX000266, cod fiscal 16142125, Trezoreria sector 2, cod cont 5025, pe numele Cetrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti str. Bodeşti, nr. 1, sector 2, Bucureşti, cod poştal 022434

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!