Simpozion de Gemoterapie la Timişoara

on . . Accesări: 5836

Laboratoarele fitoterapie şi homeopatie PLANTEXTRAKT vă invită la Simpozionul de gemoterapie cu tema „ Abordarea gemoterapică în practica medicului de familie” care va avea loc în data de 21.06.2008 la Timişoara (Casa Adam Muller). În cadrul simpozionului vor fi dezbătute următoarele teme:Menopauza şi complicaţiile ei în abordare gemoterapică - dr.Simona Niţu, competenţă în homeopatie, lector al Societăţii Române de Homeopatie, Gemoterapia în afecţiunile hepatice cronice - dr. Ofelia Lugojan, medic homeopat, lector al Societăţii Române de Homeopatie.
 Manifestarea este creditată de către Colegiul Medicilor din Romania, respectiv Colegiul Farmaciştilor din Romania cu puncte EMC.
 Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0264. 260 688 – Secretariat Plantextrakt, tel. 0729. 165 478 – dr. Mirela Flueraşu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!