Reuniune a patronatelor medicilor de familie

on . . Accesări: 3249

congres111.jpgAsociaţia Patronatului Medicilor de Familie Gorj, cu sprijinul Consiliului Judeţean Gorj, Primăriei şi Consiliului Local Târgu-Jiu, al Colegiului Medicilor Gorj şi al companiei Houston NPA, organizează prima ediţie a Forumului Naţional al Patronatelor Medicilor de Familie din România. Evenimentul se desfăşoară între 26 şi 28 iunie 2009, la Teatrul “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. La Forum vor fi dezbătute subiecte precum: eficienţa în activitatea medicului de familie, reducerea costurilor, obţinerea de venituri în afara contractului cu CNAS, proiect de CoCa pentru anul 2010, o viziune strategică asupra dezvoltării medicinei de familie în următorii ani şi noutăţi din domeniul medico-farmaceutic.

“Prima ediţie a Forumului Naţional al Patronatelor Medicilor de Familie este un eveniment-cheie, deosebit de important pentru comunitatea medicilor de familie din România. Este  organizat din dorinţa de a facilita şi consolida dialogul între patronatele naţionale ale medicilor de familie, în vederea edificării unei platforme comune, capabile să ducă la apariţia Federaţiei Patronatelor MF, organizaţie reprezentativă a celor 11.500 de medici de familie. Se vor dezbate teme precum: cea mai bună organizare a cabinetelor din punct de vedere funcţional şi financiar, creditul bancar şi leasingul financiar, asigurările private de sănătate în România şi accesarea fondurilor structurale, situaţia actuală a patronatelor medicilor de familie, rezultatele obţinute de acestea la negocierea CoCa 2009, CoCa 2010 din perspectiva practicii medicinei de familie, o posibilă strategie de dezvoltare a specialităţii, multiple noutăţi din domeniul medico-farmaceutic”, a precizat dr. Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie Gorj şi iniţiatorul acestui eveniment.

Programul evenimentului şi condiţiile de înscriere sunt disponibile pe site-ul Patronatului Medicilor de Familie Gorj, www.pmfgorj.ro .
Detalii contact:
Organizare eveniment:
Dr. Moisescu Mihai - Preşedinte Patronatul Medicilor de Familie Gorj
e-mail:     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon:   0723334215 / 0253410207

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!