Congres Naţional de Igienă

on . . Accesări: 5219

Societatea de Igienă şi Sănătate Publică din România, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova, Autoritatea de Sănătate Publică Dolj, Ordinul Biochimiştilor, Biologilor şi Chimiştilor din Sistemul Sanitar din România organizează în perioada 8-10 mai 2008 la Craiova Al X-lea Congres Naţional de Igienă. Manifestarea ştiinţifică se desfăşoară în contextul în care specialitatea Igiena a dispărut din Nomenclatorul de specialităţi medicale pentru reţeaua de asistenţă medicală, în conformitate cu Ordinul MSP nr. 1142/2007 şi va dezbate problemele actuale cu care se confruntă medicii igienişti în activitatea lor profesională.
Taxa de participare:
- pentru membrii ai Societăţii de Igienă şi Sănătate Publică din România: 190 RON
- - pentru nemembrii ai Societăţii de Igienă şi Sănătate Publică din România: 280 RON
 Plata taxei de participare se face în contul Asociaţiei "Societatea de Igienă şi Sănătate Publică din România" RO88 RNCB 0249 0492 6681 0001 deschis la BCR - Sucursala Judeţului Timiş, cu precizarea obligatorie TAXA PARTICIPARE CONGRES. Dovada achitării taxei de participare (însoţită, dacă este cazul, de dovada achitării cotizaţiei de membru al Societăţii de Igienă şi Sănătate Publică din România pentru anul 2008) se va trimite la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până cel târziu la data de 25.03.2008.
Manifestarea ştiinţifică este creditată de CMR cu puncte de EMC.
Informaţii suplimentare privind Congresul, puteţi obţine pe www.umfcv.ro - sectiunea Manifestari stiintifice; sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0720.737153

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!