Companiile Terapia-Ranbaxy vor fabrica produse generice de înaltă calitate

on . . Accesări: 4239

Companiile Terapia-Ranbaxy vor avea un portofoliu extins de produse, combinat cu forţă lărgită de vânzări. Portofoliul va cuprinde 250 de produse acoperind o gamă variată de medicamente, respectiv antibiotice

pentru tratamentul colesterolului, antialgice, toate produse de calitate realizate prin tehnici de producţie de ultimă oră, a subliniat Peter Burema, noul preşedinte al Terapia-Rambaxy, care este şi preşedinte pentru Europa, Africa, America Latină. Noua conducere a companiei va analiza portofoliul de medicamente şi va decide care anume trebuie fabricate sau care trebuie scoase din producţie.

 În următoarele 18 luni, Terapia-Ranbaxy îşi propune să lanseze 40 de produse noi, în categorii precum cardiovascular, musculo-scheletal, sistemul nervos central, antinfecţioase şi diabet.

În ceea ce priveşte cota de piaţă combinată Terapia-Ranbaxy este estimată la 5,5-6%. "Aceasta va fi consolidată în viitor odată cu evoluţia ascendentă a sectorului primar care va avea o creştere semnificativă", a spus Burema. El a adăugat că în prezent cota de piaţă combinată în termeni de volum depăşeşte 10%, ceea ce înseamnă că mai mult de una din zece cutii de medicamente vândute în România sunt produse de Terapia-Ranbaxy.
 Compania va produce o gamă variată de produse generice de bună calitate la preţuri accesibile. (Rompres)

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!