Un nou tratament pentru candidoze

on . . Accesări: 4276

Rezultatele tratamentului cu Gynofort, un nou produs pentru tratarea candidozelor, au fost prezentate la a treia ediţie a Congresului Naţional de Ginecologie Endocronologică, desfăşurată la Braşov. Medicamentul Gynofort este cea mai nouă soluţie în tratarea candidozei. Statisticile indică faptul că, la nivel mondial, candidoza vaginală este afecţiunea genitală cu cea mai mare incidenţă, peste 75% dintre femeile investigate recunoscând că au trecut prin această experinţă cel puţin o dată, 25% au mai mult de două episoade pe an, iar la 5% se cronicizează.
 Tratamentul se bazează pe o inovaţie absolută, pusă la dispoziţia publicului larg şi a medicilor specialişti de compania Richter Gedeon, inovaţie aflată sub licenţa KV Pharmaceuticals USA. Nitratul de butoconazol 2% este o substanţă activă originală, iar tehnologia VagiSite™ face ca medicamentul Gynofort să difere complet de restul tratamentelor de profil existente pe piaţă, prin bioadeziune şi eliberare controlată. Prin bioadeziune, scurgerile de cremă sunt reduse semnificativ, facilitându-se astfel administrarea medicamentului în orice moment al zilei, spre deosebire de restul produselor, care trebuie administrate numai seara, înainte de culcare. Gynofort este uşor de utilizat datorită aplicatorului preumplut care ajută la inserţia corectă şi facilă a medicamentului. Pe lângă dozarea unică, experimentele au demonstrat că substanţa activă se eliberează controlat pe o perioadă de 195 ore, comparativ cu produsele similare, a căror durată de eliberare a substanţei active nu depăşeşte 4 ore.
  "Îmbunătăţirile pe care acest produs le-au adus în viaţa femeilor s-au reflectat în acelaşi timp în aprecieri venite atât din partea profesioniştilor, cât şi a pacientelor. Gradul de inovaţie al Gynofort vine în întâmpinarea dorinţei pacientelor de a avea acces la cele mai noi şi mai eficiente tratamente existente la ora actuală la nivel internaţional", a declarat Viorel Þiţei, director de producţie la Richter Gedeon.
 Medicamentul se obţine cu prescripţie medicală şi are un preţ comparabil cu al celorlaltor medicamente folosite în tratarea candidozei vaginale. /Rompres/

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!