Modificarea gestionării: Extinderea rolului managementului în îngrijirea medicală

on . . Accesări: 3223

ªcoala Naţională de Sănătate Publică şi Management Sanitar, în colaborare cu Organizaţia „Project HOPE” România organizează programul intitulat „Modificarea gestionării: Extinderea rolului managementului în îngrijirea medicală”, care va avea loc în Complexul Cheile Grădiştei, Bran, Judeţul Braşov în perioada 26 februarie-6 iunie 2007.
 Programul educaţional se adresează managerilor de nivel mediu din spitale, case de asigurări de sănătate, autorităţi regionale. Participanţii vor solicita participarea la program în echipe de câte trei persoane, la program participând 60 manageri (20 echipe) în fiecare an.
 Scopul programului este de a îmbunătăţi deprinderile de management la responsabilii  de nivel mediu din domeniul medical, de a îmbunătăţi comunicarea în spital şi de a contribui prin aceasta la o mai bună eficacitate a organizaţiei. Echipele participante vor lucra la proiecte ale căror teme vor fi alese în conformitate cu nevoile instituţiilor lor şi pe care, după finalizarea programului, le vor implementa în propriile organizaţii.
 Lectorii vor fi profesori de la Universitatea Sheffield din Marea Britanie, profesori de la alte universităţi din Statele Unite şi instructori ai ªcolii Naţionale de Sănătate Publică şi Management Sanitar, care vor lucra împreună cu echipele de participanţi pe parcursul întregului curs. Cursul constă dintr-o îmbinare echilibrată a elementelor academice şi practice folosind metoda prelegerii, exerciţiilor interactive, studiilor de caz, lucrului simultan şi pe proiect. Programul cuprinde patru module (de câte 3,5 zile).
 Programul este creditat de Colegiul Medicilor
 Costurile aferente cursului (materiale, săli, traducere, mese, lectori) sunt acoperite de organizatori. Transportul la locaţia conferinţei şi cazarea vor fi suportate de catre participanţi.
 
 Modulele programului:
 
Modulul I – 26 Februarie - 1 Martie 2007 Management strategic şi mediul de afaceri în serviciile de sănătate
Modulul II – 2 Aprilie - 4 Aprilie 2007 Management operaţional şi îmbunătăţirea calităţii
Modulul III – 7 Mai - 9 Mai 2007 – Managementul resurselor umane – motivarea forţei de muncă
Modulul IV – 4 Iunie - 6 Iunie 2007 – Management financiar
 
 Organizatorii aşteaptă înscrierile conform formularului de aplicare la următoarea adresa email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Detalii suplimentare puteţi obţine la: tel: 0268.477.77.05; mobil: 0721.943.151 sau 0728.778.315

Sursa: www.snspms.ro

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!