Gamă completă REVALID pentru îngrijirea părului deteriorat

on . . Accesări: 10204

Zilnic oamenii pierd cam 200 de fire de păr, a declarat dr. Mihaela Leventer în cadrul conferinţei de presă prilejuite de lansarea gamei complete de produse dermato-cosmetice pentru regenerarea şi îngrijirea părului deteriorat. Ea adăugat că la naştere oamenii au 1.600 de rădăcini de păr pe un centimetru pătrat, pentru ca spre 30 de ani densitatea să se reducă la 400-500 fire pe cm pătrat În acest context este foarte importantă îngrijirea părului, mai ales că un păr deteriorat nu mai are luciu, elasticitate, volum şi se încâlceşte uşor, a subliniat dr. Leventer. O contribuţie importantă la acestă stare de fapt o are şi îngrijirea cosmetică, părul fiind agresat prin vopsire, decolorare, onduleuri. La acestea se adaugă şi anumite stări cum ar fi sarcina, alăptarea, menopauza.
 Gama de produse Revalid se încadrează în tendinţele actuale de cercetare farmacologică care vizează îngrijirea părului, a subliniat dr Leventer, menţionând însă că şamponul nu tratează căderea părului, ci numai îl curăţă.
 Gama lansată de Ewopharma AG, companie farmaceutică elveţiană, aduce patru produse dermato-cosmetice noi cu scopul de a oferi un tratament complet pentru regenerarea şi îngrijirea părului deteriorat. Este vorba de şampon revitalizant cu proteine, balsam revitalizant, cremă cu concentrat de proteine şi extracte naturale din plante şi fiolele Revalid tonic, un tratament energizant cu cofeină împotriva căderii părului. Gama se adresează atât persoanelor cu probleme de cădere a părului, cât şi celor care vor să prevină efectele neplăcute ale deteriorării părului. Acestei game i se poate adăuga Revalid capsule care este o asociere complexă de vitamine, aminoacizi, proteine, minerale şi oligoelemente cu valoare biologică ridicată utilizate pentru creşterea părului şi a unghiilor.
 Dr. Mihaela Leventer a menţionat că nu există o statistică în ceea ce priveşte căderea părului, dar din experienţa proprie a observat că o treime din consultaţii au ca obiect căderea părului.(Rompres)

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!