Dolj: Prefectura, IJSU şi Crucea Roşie au lansat o campanie de donaţii pentru persoanele sinistrate din Galaţi

on . . Accesări: 2046

crucea rosieLuni, 16 septembrie, a fost lansată de către Instituţia Prefectului Judeţului Dolj, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Crucea Roşie o campanie de donaţii pentru sprijinirea persoanele grav afectate de inundaţiile din judeţul Dolj, care va dura până în data de 22 septembrie 2013.

Potrivit prefectului judeţului Dolj, Marius Deca, toţi cei care doresc să vină în sprijinul persoanelor aflate în nevoie pot dona sume de bani sau produse neperisabile.

 

"Semeni de-ai noştri din Galaţi se află în suferinţă, pentru că apa le-a luat agoniseala de-o viaţă şi este o datorie omenească să fim alături de ei, să fim solidari cu ei. Solicităm sprijinul tuturor celor care pot dona diverse sume de bani, precum şi alimente neperisabile - apă, sucuri, zahăr, orez, ulei, paste făinoase, mălai, făină, conserve etc.

Am deschis un cont bancar, iar Prefectura Dolj a delegat o persoană cu care poate fi luată legătura", a spus prefectul Marius Deca. Donaţiile în bani se pot face în contul umanitar: RO27TREZ291500701X004878 deschis de Instituţia Prefectului Judeţului Dolj (cod fiscal 4332118) la Trezoreria Municipiului Craiova, iar alimentele pot fi donate la coşurile special amenajate la hypermarket-urile Real şi Metro în cadrul "Băncii de Alimente a Crucii Roşii". Pentru stabilirea modalităţii de preluare a produselor de la firmele care donează cantităţi mari se poate lua legătura cu reprezentantul Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj, Camelia Cazacu, tel.: 0745385691 sau cu reprezentantul Crucii Roşii Dolj, Maria Vintilă, tel: 0744768225. Perioada de desfăşurare a campaniei umanitare este 16-22 septembrie 2013.

Sursa: AGERPRES

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!