Ordin Norme metodologice la Contractul-cadru 2007 - proiect de act normativ

on . . Accesări: 4150

pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2007.
 În temeiul prevederilor:
–art. 217 din titlul VIII "Asigurări sociale de sănătate" din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare;
–Hotărârii Guvernului nr. 862/2006 privind organizarea si funcţionarea Ministerului Sănătăţii Publice;
–Hotărârii Guvernului nr. 1842/2006 pentru aprobarea Contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2007;
Hotărârii Guvernului nr. 972/2006, pentru aprobarea Statutului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate;
 
Ministrul sănătăţii publice şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate emit următorul ordin:
 
ART. 1
Se aprobă Normele metodologice de aplicare a Contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2007, prevăzute în anexele nr. 1 – 37 care fac parte integrantă din prezentul ordin.
 
ART. 2
Prevederile prezentului ordin intră în vigoare la data 01.01.2007. De la această dată îşi încetează aplicabilitatea Ordinul ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 681/243/2006 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 569 bis din 30 iunie  2006, cu modificările şi completările ulterioare.
 
ART. 3
Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.
 
Anexe la Ordin
 
Ministrul sanatatii publice, Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate,
Gheorghe Eugen Nicolaescu Cristian Vladescu

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!