Rezultatele de la testul grilă al concursului de manageri de spital

on . . Accesări: 6634

Doi candidaţi au fost respinşi şi doi au absentat din cei 75 de candidaţi prezenţi la examenul de manager din Bucureşti susţinut pe data de 17 noiembrie, potrivit rezultatelor anunţate. La Comisia regională de la Cluj Napoca, din 74 de înscrişi, trei au absentat iar unul a fost dat respins, transmite Agenţia Rompres.
 În ceea ce priveşte numărul celor de la Constanţa acesta a fost 54, dintre care cinci respinşi, iar la Craiova din 50 de înscrişi unul a fost absent şi unul respins. La Iaşi toţi cei 75 de candidaţi au fost admişi, la fel şi la Timişoara toţi cei 55 de candidaţi au fost admişi, în timp ce la Tîrgu Mureş din cei 61 de candidaţi şapte au fost respinşi, iar la Prahova din 78 candidaţi, nouă au fost respinşi.
 Referindu-se la examenul pentru manager de spital ministrul sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, duminică, că nu avut încă timpul să studieze rezultatele la acest test, dar că i se pare mult mai important finalul acestui examen.
 "Mă interesează interviul pentru aptitudini manageriale şi mai ales oferta de management", a declarat Nicolăescu.
 Următoarele examene pentru proiectele de management au loc în perioada 20-22 noiembrie, iar în perioada 23-24 va avea loc interviul de selecţie.
 Rezultatele vor fi afişate în date de 25 noiembrie în toată ţara.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!