UMF Târgu Mureș, desemnată de MS să organizeze un examen de rezidențiat după tematica din 2015

on . . Accesări: 1646

 

 

 

Examenul de admitere la rezidențiat va fi organizat în această primăvără, după tematica din 2015, de către Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu Mureș, în urma discuțiilor purtate cu ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, informează AGERPRES.

Ministerul Sănătății organizează, la data de 22 mai 2016, concursul de intrare în rezidențiat în domeniul medicină, pentru locurile neocupate în sesiunea 15 noiembrie 2015.

Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș a fost desemnată ca fiind singurul centru universitar care va organiza la nivel național acest concurs, care se va desfășura după tematica celui din sesiunea noiembrie 2015', precizează un comunicat postat pe site-ul UMF Târgu Mureș.

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a declarat vinerea trecută, în urma vizitei la UMF Târgu Mureș, că prin organizarea acestui examen de rezidențiat se va veni în sprijinul absolvenților care au învățat tematica veche, astfel încât aceștia să nu fie obligați să susține examenul după tematica nouă.

Continuarea articolului pe Agerpres.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!