Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa angajează medici

on . . Accesări: 2440

 

 

 

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşita se angajează medici în mai multe specialităţi, pe posturile rămase vacante în această unitate spitalicească.

"Sperăm să găsim candidaţi pentru toate specialităţile. Toate sunt posturi pentru medici. Este posibil să avem probleme la oncologie şi hematologie, unde, deşi s-au mai scos la concurs posturi pentru medici, nu au fost deloc solicitări.

Avem un singur oncolog pe tot judeţul şi este enorm de mult de lucru, încărcarea fiind deosebit de mare. Aceeaşi situaţie se înregistrează şi la hematologie. Noi sperăm, totuşi, ca de data aceasta, şi respectivele posturi să se ocupe", a declarat luni, pentru AGERPRES, Violeta Florea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. 

Posturile vacante, pentru care se organizează concurs în perioada următoare, sunt de medici - specialitatea boli infecţioase la Cabinetul de Boli infecţioase şi unul la Serviciul de Prevenire şi control al infecţiilor nosocomiale, la specialitatea Pediatrie, unul la specialitatea Hematologie, un altul pentru Secţia Oncologie, un post la specialitatea Recuperare, medicină fizică şi balneologie la Secţia Neurologie, precum şi un post la specialitatea Neonatologie. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, la concurs se pot prezenta rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire, specialişti ori medici primari, confirmaţi în aceste specialităţi.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!