Mureş: 390 de candidaţi pentru cele 56 posturi scoase la concurs de SCJU

on . . Accesări: 1876

 

 

 

Un număr de 389 de persoane şi-au depus dosarele pentru cele 56 de posturi scoase la concurs de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, acest fapt dovedind un interes desoebit din partea celor cu pregătire medicală.

'Pentru mine, ca manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, numărul mare de dosare depuse, 389 pentru cele 56 de posturi scoase la concurs în acest început de an, adică în medie 7 candidaţi pe un loc, dovedeşte încă o dată că există un foarte mare interes din partea celor care au pregătire în domeniul sanitar şi în domeniul administrativ, de a face parte din marea familie a SCJU Târgu Mureş.

 

Cu toate că în ultimii ani s-a tot vorbit despre exodul personalului medical românesc spre alte ţări, mă bucur că există personal care doreşte să rămână şi să lucreze în sistem. Iar concurenţa ne ajută să alegem oamenii cei mai buni, devotaţi meseriei şi cu vocaţie pentru un domeniu care necesită multă omenie', a declarat joi dr. Ovidiu Butuc, managerul SCJU Târgu Mureş.

Acesta a spus că spitalul are nevoie de oameni bine pregătiţi, care să pună umărul la reforma sistemului medical pentru a se ajunge la servicii medicale de cea mai înaltă calitate, adăugând că instituţia are în derulare proiecte medicale importante, care vor contribui la dezvoltarea SCJU şi la îmbunătăţirea actului medical.
Examenul pentru cele 56 de posturi scoase la concurs este programat începând cu data de 7 februarie şi constă în probe practice şi teoretice.

Sursa: AGERPRES

 

 

 

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!