Lista medicamentelor valabilă în perioada 16.11.2006 - 31.12.2006

on . . Accesări: 6204

Pe site-ul Ministerului Sănătăţii Publice s-a publicat ediţia a XX-a a Catalogului naţional al preţurilor medicamentelor de uz uman, autorizate de punere pe piaţă, valabilă până în data de 31 decembrie a.c. Baza legală a documentului constituie Ordinul Ministerului Sănătăţii Publice Nr. 1308 din data de 30.10.2006.

Urmărind link-urile de mai jos puteţi să descărcaţi această nouă listă a medicamentelor în format xls şi pdf.
 
Unele medicamente care nu figurează în Nomenclatorul A.N.M din 15.04.2006, incluse în Canamed şi marcate cu litera A, vor fi excluse din catalog dupa termenul max. de 1 an, conform reglementarilor legale. Lista acestor produse se găseşte aici.
 
Legendă:
 
Cod CaNaMED: Codul unic atribuit de catre Directia Generala Farmaceutica din cadrul M.S.P., produselor incluse in Catalogul National al Preturilor Medicamentelor de uz uman.
Grupa terapeutica: codificarea medicamentului dupa sistemul ATC (Anatomica Terapeutica Chimica) cuprinsa in Nomenclatorul Medicamentelor de uz uman editat de Agentia Nationala a Medicamentului.
U.T.: Unitatea Terapeutica
Tvc: Procent de taxe vamale si comision vamal
Pret cu ridicata: Pretul cu ridicata pe ambalaj (fara TVA) al medicamentului;
Pret cu amanuntul: Pretul cu amanuntul maximal pe ambalaj (inclusiv TVA) al medicamentului;
S: Preturile cu ridicata si amanuntul sunt valabile numai pentru produsele din stoc;
L: Import limitat;
R: Reavizare pret anuala;
A: Medicamente inexistente in Nomenclatorul A.N.M din 15 Aprilie 2006 cu drept de circulatie pe piata farmaceutica timp de max. 1 an, conform reglementarilor legale, dupa care vor fi excluse din CANAMED

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!