Ciclul de conferinţe de Gemoterapie pentru medici şi farmacişti

on . . Accesări: 4181

simpozion_gemo.jpgSocietatea Română de Homeopatie împreună cu Laboratoarele de fitoterapie şi homeopatie Plantextrakt vă invită la ciclul de conferinţe de gemoterapie organizat la Timişoara (Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş”, Splaiul Tudor Vladimirescu nr. 14, clădirea Medicină 2, Amfiteatrul I şi Amfiteatrul II). Manifestarea este creditată de Colegiul Medicilor şi de Colegiul Farmaciştilor. În cadrul conferinţelor vor fi dezbătute următoarele teme: Introducere în gemoterapie;  Aparatul respirator şi alergiile; Aparatul uro-genital; Geriatrie; Sistemul cardiovascular şi sistemul nervos; Aparatul digestiv; Bolile metabolice; Bolile de piele; Aparatul osteo-articular; Cazuri clinice pe fiecare tematica abordată.


Perioada desfăşurării: 8.05, 15.05, 22.05 2009, în intervalul orar 1600 – 2000 ;  9.05, 16.05, 23.05 2009, în intervalul orar 900 – 1300.

Observaţie: Farmaciştii pot alege să participe împreună cu medicii la acest ciclu de conferinţe sau să se înscrie la ciclul de conferinţe de gemoterapie organizat pentru farmacişti şi asistenti de farmacie (unde nu se abordează discutarea de cazuri clinice)

Preţ: 300 RON (plata se va face la prima conferinţă pentru întregul ciclu de conferinţe pe bază de chitanţă eliberată de Societatea Română de Homeopatie).
Se asigură suport scris şi suport electronic pentru materialul prezentat.

Înscrieri: telefon 0731.260.588 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!