Astenia sexuală a bărbatului vârstnic - tratament cu gemoterapice

on . . Accesări: 6137

barbat_50.jpgProblemele de dinamică sexuală apar după o anumită vârstă atât în contextul unor tulburări generale ale organismului, cât mai ales datorită afectării organelor cheie în funcţionarea „masculină”: ficatul şi rinichiul. Dinamica sexuală masculină se bazează mult pe energetica organismului, care este dată de buna funcţionare a „filtrelor” reprezentate de ficat şi rinichi şi de echilibrul hormonal suprarenalian, gestionarul stresului.
Atunci când apar probleme de dinamică sexuală, cel mai frecvent de erecţie şi de ejaculare precoce, dar şi tulburări de libido, pe lângă tratamentul problemei genitale este indicat un drenaj hepatic şi renal, pentru reechilibrarea organismului.
Pentru problematica locală se recomandă următoarea combinaţie de remedii gemoterapice (Plantextrakt):
Extractul din muguri de Stejar- Quercus pedunculata MG=D1, 2 ml în apă, dimineaţa
Extractul din mlădiţe de Sequoia- Sequoia gigantea MG=D1, 2 ml în apă, la prânz
Extractul din amenţi de Mesteacăn pufos- Betula pubescens amenti MG=D1, 2 ml în apă, seara zilnic, timp de 2-3 luni de tratament.
Toate preparatele de mai sus au în general un efect revitalizant, tonic, anti-îmbătrânire, iar amenţii de mesteacăn au o acţiune specifică asupra dinamicii sexuale masculine.
    
Binevenite sunt în paralel cu schema de tratament de mai sus şi următoarele preparate: Extractul de mlădiţe de Rozmarin- Rosmarinus officinalis MG=D1, un mare drenor hepatic, un remediu cu acţiune tonică şi detoxifiantă asupra organismului.
Extractul din mlădiţe de Ienupăr- Juniperus communis MG=D1, un drenor renal şi hepatic puternic, în acelaşi timp un mare echilibrator al metabolismului şi un remediu anti-stres.
În acelaşi timp cu schema de gemoterapice se indică preparate din gama fitoterapie, precum Mannyphyt (Plantextrakt), o linguriţă în apă, seara zilnic, 1-2 luni.
Tratamentul homeopatic individualizat, pentru fiecare persoană în parte, este un ajutor nepreţuit de fiecare dată când este disponibil.

Dr. Sorina Soescu

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!