Folosiţi secretul longevităţii măslinului

on . . Accesări: 5734

plx_1.jpgMăslinul este un arbore mereu verde cu o longevitate deosebită: s-au descoperit arbori de măslin cu vârsta de 5000 de ani. Măslinul era venerat de greci şi romani, fiind simbol al castităţii la greci şi simbol al păcii în tradiţia creştină. Frunzele şi mlădiţele de măslin au fost minuţios studiate în laboratoare analitice, iar extractele de măslin au fost experimentate de către medici specialişti în fitoterapie şi gemoterapie. Fructele proaspete conţin apă, ulei, protide, vitamine, săruri minerale, celuloză. Constituentul principal este trioleina, o gliceridă a acidului oleic, prezentă în proporţie de 70-80%. Acţiunea maceratului glicerinic de Olea europaea se concentrează pe metabolismul lipidic şi glucidic şi asupra arterelor reducând spasmul la acest nivel. Acizii graşi nesaturati cresc rezistenţa şi elasticitatea pereţilor arteriali şi produc vasodilatatie. Scăzând colesterolul, lipemia şi producând vasodilatatie arterială corectează factorii de risc cardiovasculari reducând incidenţa evenimentelor coronariene. De asemenea stimulează funcţiile ficatului şi a vezicii biliare.
Specialiştii laboratoarelor PlantExtrakt vă recomandă produsul gemoterapic Extract din mlădiţe de Măslin – Olea europaea MG=D1 ca supliment alimentar pentru:
hipercolesterolemie;
hipertensiune arterială – forme moderate;
diabet de tip II sau diabet florid;
hipertrigliceridemie.
Administrarea se poate fi asociată medicaţiei alopate de întreţinere sau se poate administra singur în formele uşoare sau pentru profilaxie la persoanele predispuse la unele dintre aceste afecţiuni.
În general, la persoanele peste vârsta de 50 ani, aceste patologii apar frecvent, cu precădere la femeile care intră la menopauză şi care, datorită modificărilor hormonale pot prezenta creşteri ale lipidelor şi ale colesterolului. Este recomandabilă efectuarea analizelor de laborator pentru monitorizarea acestor parametri.
Vă puteţi îmbunătăţi starea de sănătate folosind Extractul din mlădiţe de Măslin – Olea europaea MG=D1 de la primele valori mărite ale tensiunii arteriale, colesterolului sau glicemiei.
Extractul din mlădiţe de Măslin are valenţe terapeutice deosebite şi acţionează blând, fără efecte secundare. Se administrează 1 – 2 ml de 2 ori pe zi, cu 10 -15 minute înainte de mese, diluat în puţină apă. Se recomandă cure de 2 – 3 luni de 2 ori pe an, urmate de controlul parametrilor afectaţi.
Dacă prezentaţi mai multe patologii (hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, diabet zaharat, dislipidemii, etc.) apelaţi cu încredere la medicii care folosesc gemoterapia alături de alte terapii complementare (fitoterapie, homeopatie) pentru a primi o schemă terapeutică elaborată şi pentru urmărirea evoluţiei bolii.
                                                         
Dr. Simona Niţu

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!