Alegerea locurilor de pregătire pentru rezidenţiatul cu timp parţial

on . . Accesări: 5256

medic.jpgMinisterul Sănătăţii Publice anunţă candidaţii care au promovat testul de selecţie pentru intrarea în rezidenţiat cu timp parţial în specialitatea medicină de familie din sesiunea 9 iulie 2008, că alegerea locurilor de pregătire pe centre universitare medicale se va face prin teleconferinţă, duminică 7 septembrie 2008, începand cu orele 9.00. Candidaţii se pot prezenta la unul din cele 12 centre universitare: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi, Târgu Mureş, Iaşi, Timişoara, Constanţa, Braşov, Sibiu, Oradea.
La alegere candidaţii vor prezenta buletinul/cartea de identitate sau paşaportul în termen de valabilitate. Împuterniciţii vor prezenta buletinul/cartea de identitate proprii şi o împuternicire dată de candidat la notariat.

Prezentarea la nivelul autorităţilor de sănătate publică, din centrele universitare alese, în vederea alegerii unităţii de pregătire se va face după cum urmează:
- Pentru centrul universitar Bucureşti la nivelul Centrului Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar (str.Bodeşti, nr. 1, sector 2, Bucureşti) în perioada 15-17 sept.2008, începand cu ora 9,00;
- Pentru celelalte centre universitare în ziua de 15 sept.2008, începând cu ora 9,00.

Pentru obţinerea repartiţiei medicii rezidenţi cu timp parţial medicină de familie vor prezenta următoarele:
- Document din care să reiasă că desfăşoară activitate medicală, potrivit prevederilor art. 7 din OG nr. 12/2008;
- Declaraţie pe proprie răspundere din care să reiasă că poate efectua pregătire ca rezident medicină de familie, 3 zile pe săptămână, respectând prevederile legale în vigoare.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!