Atenţie la curele de slăbire pe care vreţi să le urmaţi

on . . Accesări: 3555

cantar.jpgO femeie care a suferit atacuri de epilepsie după ce a urmat o dietă radicală pentru a slăbi, a primit printr-o decizie a Înaltei Curţi de Justiţie de la Londra, despăgubiri în valoare de 810.000 de lire sterline care urmează să fie suportate de nutriţionistul care i-a prescris dieta, la capătul unei lupte în instanţă ce a durat 6 ani. Dawn Page, 52 de ani, mamă a doi copii, a fost sfătuită să bea 2 litri de apă pe zi şi să renunţe la sare pentru a preveni acumularea de lichide în organism şi pentru a slăbi. Însă la câteva zile după ce a început să respecte această dietă, Amazing Hydration Diet (dieta uimitoare prin hidratare), femeia a început să vomite incontrolabil şi a suferit un atac de epilepsie. Ea a fost internată la terapie intensivă dar nu şi-a revenit complet, continuând să sufere de epilepsie şi să întâmpine serioase probleme de memorie, concentrare şi dizabilităţi de vorbire.

În urma acestor probleme grave de sănătate, ea fost nevoită să renunţe la muncă şi suferă de frecvente modificări comportamentale, devenind o povară pentru restul familiei.
Barbara Nash, cea care a conceput Amazing Hydration Diet, se prezintă drept "terapeut nutriţional şi antrenor pentru stiluri de viaţă", susţine că nu poarte nici un fel de responsabilitate pentru cele întâmplate./Agerpres/

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!