O nouă cremă adezivă pentru proteze dentare

on . . Accesări: 5541

smile.jpgO nouă cremă adezivă pentru proteze dentare este disponibilă pe piaţă, acest nou produs fiind fără zinc şi oferind o fixare puternică a protezei dentare, pe durata întregii zile. Astfel, utilizatorii de proteze dentare din România au la dispoziţie două variante de cremă adezivă Corega fără conţinut de zinc (Corega Neutro şi noul Corega Ultra Fixare), pentru fixare puternică a protezei dentare, pe timpul întregii zile. ''Prin completarea gamei de creme adezive pentru proteze dentare fără zinc oferim purtătorilor de proteze mai multe opţiuni, atunci când aleg un produs de acest tip. Purtătorii de proteze dentare se bazează de multă vreme pe produsele noastre, pentru a se simţi comfortabil şi încrezători'', a declarat dr. Frank Gonser, medic dentist şi directorul Medical Affairs & Clinical Research al GSK Consumer Healthcare.

Noua cremă adezivă fără zinc oferă fixare puternică a protezei dentare, datorită ingredientelor de bază: carboximetilceluloză sodică (carboxymethylcellulose sodium) şi sare dublă parţial mineralizată (poly(methylvinylether/maleic acid) sodium-calcium mixed partial salt).

Conform cercetărilor de piaţă, purtătorii de proteze dentare recunosc că cea mai mare neplăcere cu care se confruntă este pătrunderea resturilor alimentare sub proteza dentară, ceea ce determină disconfort, pe de o parte, dar şi risc ridicat de dezvoltare a bacteriilor.

Studiile clinice au demonstrat că utilizarea cremelor adezive pentru proteze dentare fără conţinut de zinc asigură protecţie cu până la 74% mai mult decât în cazul nefolosirii unui adeziv dentar împotriva pătrunderii resturilor alimentare sub proteza dentară. De asemenea, cremele adezive ajută la prevenirea iritaţiilor gingivale şi îmbunătăţesc semnificativ stabilitatea protezei, asigurând confortul, încrederea şi satisfacţia purtătorilor de proteze dentare.
''Este important ca purtătorii de proteze dentare să înţeleagă că folosirea de creme adezive nu poate rezolva problemele unei proteze dentare care nu mai corespunde anatomiei pacientului. O proteză dentară adecvată anatomiei pacientului îl va ajuta pe acesta să se bucure de confort şi siguranţă atunci când consumă alimente pe care, în alte condiţii, ar fi trebuit să le evite. De aceea, este recomandat ca purtătorii de proteze dentare să viziteze medicul dentist o dată la 6 luni, pentru un control de rutină şi ajustări ale protezei dentare, dacă este cazul'', a spus dr. Gonser.

Noul produs adeziv este disponibil începând de miercuri în farmaciile şi magazinele din toată ţara, la un preţ recomandat de 26 lei. Pentru întrebări despre această gamă de produse consumatorii pot suna la 0800.860.860 (apel gratuit în toate reţelele).

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!