A fost inaugurată UPU din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

on . . Accesări: 5080

urgenta.jpegMinistrul Cseke Attila a participat vineri la inaugurarea UPU din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. ”Mă bucur că astăzi am revenit la Constanţa pentru inaugurarea celei mai mari unităţi de primiri urgenţe din ţară. Pentru finalizarea secţiei, Ministerul Sănătăţii a alocat anul trecut 1,7 milioane lei, iar anul acesta încă 970 mii lei” a declarat ministrul Sănătăţii Cseke Attila, aflat în vizită la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ministrul a mai spus că în 2010 au fost alocate pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa fonduri de peste 4,8 milioane lei pentru reabilitare şi reparaţii capitale în diferite secţii. În anul 2011, Ministerul Sănătăţii a alocat 970 mii lei pentru reparaţii capitale în secţia de oncologie a spitalului. Lucrările vor începe în această primavară.

Cseke Attila a declarat că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa are cele mai multe şanse să fie clasificat la nivelul I de competenţă în urma procesului de clasificare a unităţilor sanitare.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!