Promoţii oferite de o bancă de spermă americană pentru a stimula cererea

on . . Accesări: 4246

spermatozoid.jpgEfectele crizei economice mondiale sunt resimţite şi de băncile ... de spermă. Astfel, consumatorilor loviţi de efectele crizei economice mondiale le este oferit, în SUA, de o instituţie bancară cu un alt specific decât cele care administrează bani - banca de spermă Xytex International un plan de relansare. Xytex, una dintre cele mai vechi bănci americane de spermă, a lansat o promoţie privind eşantioanele de spermă deţinute, un astfel de eşantion putând fi achiziţionat cu o reducere ce ajunge până la 200 de dolari. "Resimţim toate efectele crizei. Pentru familiile care sunt în căutarea unor soluţii pentru a putea avea copii, fiecare dolar contează", a declarat Danielle Moores, purtătorul de cuvânt al băncii de spermă.

Xytex oferă de asemenea la preţ redus şi eşantioane de spermă ale unor donatori "aleşi" despre care banca a precizat că deţine foarte multe eşantioane pe stoc, acestea devenind mai ieftine decât eşantioanele obţinute de la donatorii "standard". Aceşti donatori "aleşi" sunt bărbaţi care donează cu succes de mai multe ori pe săptămână, motiv pentru care stocurile băncii de spermă au crescut rapid în condiţiile scăderii cererii.
Aceste eşantioane de lichid seminal cu preţ promoţional se vând între 250 şi 350 de dolari, în funcţie de calităţile genetice ale donatorului, în timp ce eşantioanele provenite de la donatorii "standard" variază între preţul de 385 şi cel de 585 de dolari.

Posta Medicala - stiri din sanatate, articole scrise de medici si informatii medicale pentru sanatatea ta!